De ce este diferita ?

 

Pentru ca poti sa mananci normal
Rezultatele depasesc asteptarile

 

 

  • Capsula de slabit naturala este singurul produs de slabit realizat prin procesul de etuvare !
  • Plantele sunt deshidratate si apoi maruntine pana ajung o pulbere fina, urmand a fi incarcate in capsule.
  • Acest proces este foarte simplu si plantele isi pastreaza toate proprietatile benefice si astfel ca in momentul cand ajung in stomac sunt rehidratate si absorbite in totalitate.
  • Creierul inregistreaza informatia ca a servit o masa si dispare senzatia de foame, ajutandu-te sa slabesti fara sa iti dai seama !

 Beneficii:

Capsula de slabit naturala te ajuta sa slabesti intr-un timp scurt.

Activeaza metabolismul sa arda grasimea in mod natural si elimina celulita datorita compozitiei active.

  • Reduce pofta de mancare
  • Accelereaza arderea grasimilor
  • Elimina celulita
  • Nu prezinta efecte adverse
  • Este usor de administrat

pulbere de iaurt (probiotic)

fibrulin─â instant

t─âr├ó╚Ťe de Psyllium (Plantago ovata)

extract hidroalcoolic 5:1 din fructe de Garcinia cambogia, con╚Ťin├ónd 50% acid hidroxicitric

pulbere de Chlorella pyrenoidosa

pulbere din semin╚Ťe de Grapefruit (Citrus paradisi)

pulbere din fructe de Noni (Morinda citrifolia)

capsula (gelatin─â)

Se administreaza 2 capsule pe zi:

O capsula dimineata si o capsula seara inainte de mese!

-50% la al doilea produs

Livrare gratuita

60 Lei

110 Lei

90 Lei

220 Lei

Total: Lei


Call Now Button Top
x
Formular de contact
x

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vanzatorul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Conditii retur


Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, neconsumete sau incercate, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, doar in scris, pe adresa de e-mail, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data primirii returului, in contul clientului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Pretul

Pretul produselor afisat este exprimat in lei si contine TVA. Preturile de livrare sunt detaliate pe site. Toate tarifele aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului sunt exprimate in Lei si contin TVA.

Politica de confidentialitate

Vanzatorul se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Acces site

Site-ul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor, fara acordul scris al vanzatorului.

Functionare site

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica ÔÇô este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comentarii, comunicari si alte informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.